Blog Baru WP.Com

me-art-2017Blog ni saja buat. 2017. Cover siap2 untuk blog lama carnine9.net. Blog carnine9.net lingkup. Malas repair. Tak pasti nak renew ke tak nanti. Bulan sept nih kena renew.

Nak baca takpa, tak mau baca pun tak pa 🙂 Saja syok2 buat blog. La nak satu blog saja. Janji update. Tapi tak pasti plak samada nak teruskan blog nih ker tak. Plak dah. Tapi takpa, buat siap2.

Guna WP.Com syok.

Free.

Cun 🙂

TQ WP. Hidup WP. Jyeahhh.

Cuma nak import tu kena file .XML. Rasa tak cukup space if import dari blog lama. Biaq pi dulu. Nanti free2 adjust lain.

Saya nak belajaq omputih bagi terer sikit2, tapi susah. Kalau baca ok memang takda masalah sangat, cuma nak type tak pandai. Sedih. Tapi memang saya minat omputih. Dari sekolah rendah lagi.

Blog nih saya nak habis simple. Logo pun simple cincai saya buat. Malas nak edit dah. Keep it simple lak. La duk pikiaq nak jadi jutawan macam orang lain. Hehe. Merapu saya. Jutawan pa, duk kayuh gerek saja 🙂 #poyo

Buah awai syok update. Saya jenis malas sket. Ikut hari gak.

Bye.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s