Morning On The Street

Photog Nine.jpg

Kat depan umah pagi, tengok cuaca macam menarik, check2, flash Dslr rosak. Tak tau sebab apa, Dslr saya simpan elok saja dalam Sling bag.

Takpa, kira boleh snap dah dulu 🙂

Password social network apa semua duk rasa orang tau dah nih. Sebab ada duk hilang pic2 time upload. Ada benda saya boleh ingat. Nak ingat semua benda mampuih. Prof U pun ada lupa gak.

Nak kena submit ticket @ SKMM gak rasanya. Mana boleh privacy orang nak amik tau 😥

Kita bukan buat jahat tak tahwan hala. Lain la kalau penjenayah.

Lari tajuk post, kadang2 mai geram gak. Ustaz lebai pun ada geram, tambah yang iman lemah macam saya ni. Buat post emo’s plop. Tu la, betul kata orang yang waras dan matang, cara kawal marah tu amat penting dalam kehidupan seseorang.

Back to post, Location : Persiaran Jubli Emas. Tool Editing : PS Creative Suite. Time Taken : 10 Minutes. Font : Mistral.

Senang ja edit pic, tapi saya buat tak cantik. Saya ikut kemampuan saya dulu. Yang mana boleh buat , saya buat. Explore memang penting, tapi saya bukan serious sangat.

Hmmm. Minat gak bab2 snap gambaq nih kadang2. Mai mood ok, kira nak petik shutter. Tapi dok minat kayuh gerek lagi.

Peace 😎

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s