Five Ten Affiliate

Salam Jumaat y’all. Wassup WPners ?? Ada WPners ?? hehe. Belogersss.

Wokeh, Quick update. Hope u guys have a nice day nohh, including me.

Saja sign up AFF Five Ten brand company. Jom join, senang ja. Search site Five Ten, then ada ada affiliate kat bawah @ reg acc.

Dia bagi link referral. Saya baru ja dapat 250 points :). Ala, dah benda free, sign up ja sambil google yang lain.

1st Snapback Noob Design 2017. Saya amik logo then remove white. Then placekan jer kat Mockup Cap. Simple and mudah. Buat cincai. Nanti nak design lain. Ada upload kat IG then mention depa, kut2 luck depa nak bagi apa2 ka. Hehe.

Ada entri lain yang nak update, tapi draftkan dulu buat masa la. Sebab bila fresh mind, baru sedap update blog.

Lawak dulu2, mula2, start blog, buat kat Friendster kan ? dulu ada blog untuk Frienster, FS pun tak dak dah la, Myspace la, YM la dulu macam2. Then blogspot & WP till now.

Tapi saya rasa medium blog untuk celoteh ok. Nak luah ka, apa ka best. Sebab saya FB memang tak aktif. Photo semua only me. Sorry. Except messenger. Kat HP ja tak tak sign out.

Malas nak FB, tapi kalau tak ikut feed, tak tau cerita plak. So terpaksa gak FB skit2.

Hmmm Five Ten brand kalau kat FB, try search FTW. Tapi mahal, tak lepas saya. Sempoi logo dia. Simple. Bundle pun susah cari. Mau ada rezeki. Tapi rasa if gi Vietnam, mesti ada copy kut. Rasa2. Sebab kat sana kasut baru dalam 50 hinggit. Sneakers.

OOT, layan 123movies tak ? site tu ok for streaming movies or dramas. Tak banyak popup. Cool. Dulu suka Yify, la dak dah. 123movies da best. xmovies8.org pun ok, tapi tak dak movies latest sangat.

OK, chow kit blog, entri cincai.

Cheers. Miss u babe. Muahssss.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s