#EveningSantaiRide – Relax

7/03/2017. Entri lama draft baru nak update.

Petang saya cycling dengan rider dari Bintong (@bintongrider).

Mr Fendi @bintongrider

Fendy Scott saya kenal tahun lepas. Then ada Fazhil & Faizul. Depa main RB. Saya & Fendi MTB tapi dia upgrade fork rigid Java & tire nak macam RB.

Mr Fazil & Mr Faizul
RB BMC Fazil

Start dari Bintong then ke Kuala Perlis. Ngeteh @ Rest Mee ZDin.

Depa smart & kuat. Saya ceroi. Hehe.

Just santai ride. Hari tu saya memang kong. Tapi nafsu kayuh OK time tu.

Helmet Mavic Notch saya beli besar sikit. Minat dari dulu trail/enduro helmet. Hmm takpa boleh pakai, kut nanti2 ada rezeki lain.

Kalau nak ikutkan, kayuhan kuat ni depends on our strenght legs, tapi dok pikiaq tu, semangat down sikit.

Takpa, saya kayuh santai ja tahun nih samada solo or friends (Team). Yang penting saya happy. Bagi saya kayuh jangan sampai jadi stress sangat. Enjoy da ride. Terpulang pada individu kot yang tu. Jadi hobby cycling dari 2014.

Saya tak selfie. OK for now. C’ Ya next entry. Bye ~~

Abrupt end 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s