Pomade #Hipster

Salam gaiss. Wassup Nigga.

Bang ! Bang ! singing Jessie J song. Banging in my bed !!

Actually, ada lagi 1 product yang saya nak mem-belog. Product ni memang dah terkenal lama dah iaitu Pomade. Ampa tau kan Pomade tu ? Mau tak tau google website or pi tanya seller. Tutup kes. Esok sembang lain.

Mostly memang lelaki lah yang paling banyak tahu pasal Pomade ni sebab ini produk khas untuk lelaki. Tujuannya untuk kekal handsome walaupun saya tak handsome, dan membuatkan rambut anda lebih rapi dan bersinar bak Leo Decaprio, Mike Shinoda dan sewaktu dengannya. Beza dengan gel ialah Pomade tak buat rambut korang mengeras dan mengering. That’s why saya kata bersinar (shine) bab pelangi yang cantik kelihatan ketika hujan turun renyai2 di siang hari.

If google or tengok kat IG, memang banyak sangat jenis Pomade ni. Even banyak macam mana pun, Pomade yang saya nak promote kat korang ni iaitu Hipster Pomade adalah salah satu Pomade trend terkini. Sebab saya suka. Dah suka, jangan ampa duk paksa beli hat lain tau. I benci uuu. Auww. Tapi, citarasa orang berbeza-beza. Ada 8 flavor kegemaran iaitu Original Line & Premium Line. Setiap pembelian Pomade ni, korang akan dapat free sticker “Hipster Pomade”. Normal gift. Mau tak bagi, takdak rejeki.

If ada gift lain diorang akan bagi depend on sales, times or whatever. Follow IG @ website (Hipster Pomade) depa senang, ada merchandise (Lanyard, MUG, Handstrap, Comb, Tee etc..). Nak beli memang boleh. Siap duit. Kalau tak beli online, kat tempat anda sendiri ada kut. Dalam hutan ja tak da. Yang best pasal Hipster Pomade, kat website  (Hipster Pomade) ada lucky draw. Mau special draw setiap hari selasa (MKT). Hehe.

Kat Tin, just masukkan code hologram @ QR bar code. Satu lagi QR bar code gak untuk tahu genuine ke tak dah juga untuk lucky draw. Try pi kut2 rejeki. Daku mencari sesuap Pomade.

Hipster Pomade ni dah ada kelulusan KKM. Hipster Pomade diiktiraf oleh ISO9001. Jangan tak tahu Hipster Pomade juga berasaskan air (water based) dan mempunyai kualiti premium serta bau yang tahan lama. Strong hold untuk style rambut bagi cun lama sikit. Sekarang kan trend duk buat rambut belah tepi ala2 hipster zaman Elvis Presley. Zaman rambut Kurt Cobain, Jon Bon Jovi apa tolak tepi. If kat Mesia 70 an gitu. Siap ada taruh jambang atau lebih dikenali sebagai bauk (beard).

So Merdeka Sales saya dapat gift Hipster Premium Comb dengan harga cun. TQ Khairul. Saya beli online sebab diorang buat merdeka sales & dapat gift. Minat flava Apple & Grape buat masa la. Original Line.

TQ Khairul for all Merchs.

Link : hipsterpomade.com

Link : Hipster Wear & Merchadise

Hipster Aff Nine
Click Me

Ok bhai. Be Hipster. Peace y’alll.

Just satu soalan nak tahu ? Out of topic : Pompuan duk dalam bilik sorang2 fart kuat tak ? *blush*. Sila jawab dengan jujur lagi berhemah.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s