Pakos #Pentatonic Poyo’s

Assalam Happy New Year 2018. Masuk dah 2018. So apa azam baru korang tahun ni ? Mesti azam hebat2. Saya pula takda azam. Cuma niat dalam hati. Sowi.

So saja UPdate play pentatonic chord solo. Tapi slow. Tak cekap mana pun. Tapi kena kata cekap. Be positive. Boleh gitu ?

Track download. G C Am – G C D. So solo pun ikut beats/tab/fret tu. Tapi solo hentam. Ikut instinct. Basic instinct. Slrrpp2. Selang kaki oleh Sharon Stoneeeedddd yang suka high heels Gucci Made dahhh.

Saja hilangkan boring dan boring dapat dihilangkan begitu saja. Mudah bukan ?

Minat tak main guitar ?? Saja tanya. Ritu tanya Miss Laura Cox, dia kata minat. Badass like Orianthi. Kira gang #pakos team gak. So kira tak strike 2 lah. Faham tak strike 2 ? It’s mean ada yang suka, ada yang tak. Love & hate. Gitu. Better jadi peacemaker lah. Tengah2. Boleh dibawa ketengah orang lama kata. E.g.

Kalau tanya saya memang hell yeahhh bro. I loikeee it a lottt. Never said “nah brahh”. Freakin’ love this shit.

Tapi saja syok2 layan. Pepatah orang lama ada mengatakan, “asyik” a.k.a. lagho sometimes. Takpa la asalkan can make myself happy u. Belajar men guitar pun kat University Of Never Study.

Satu lagi try Invisble LP. Tapi malas record. Simple Brad men. Best.

Pasal music plak dah. Campuq macam2 nohhh. Jemmmm. Tapi nanti nak record lagi.

So what the #f is going on ? Don’t hate, coz this is my “thangg” too gaiss.

 

 

Pic feature not me lah. U dig ??? Hmm btw thanks to followers & my blog takda apa yang menarik sangat 🙂

Outtie y’all.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s